apartamente


  • kondicioner
  • WiFi pa internet
  • Termoizolimi
  • Kuzhinë Single
  • Kuzhinë Common madhe qendrore
  • Të ndjehen të lirë Barbecue kopsht me
  • TV
  • Ballkon dhe gjithnjë e më shumë e më shumë

    [nggallery id = 1]